Reprezentantul FMI pentru România va fi Guillermo Tolosa, din 1 iulie

| 07 iun, 2013

Reprezentantul FMI pentru România şi Bulgaria va fi, începând cu 1 iulie, Guillermo Tolosa, care îl va înlocui pe Tonny Lybek, al cărui mandat expiră, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Agerpres.

Tonny Lybek a fost numit reprezentant regional principal pentru România şi Bulgaria, începând cu luna martie 2009, când l-a înlocuit pe Juan Jose Fernandez-Ansola.  Guillermo Tolosa a fost reprezentantul FMI pentru Armenia. 

România a devenit membră FMI la 15 decembrie 1972 şi face parte din constituenta condusă de Olanda. Menno Snel (Olanda) este director executiv pentru România în cadrul FMI, constituenta sa include Armenia, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Georgia, Israel, Serbia, Muntenegru, Republica Macedonia, Moldova, Olanda, România şi Ucraina. Fondul a avut un reprezentant rezident la Bucureşti începând cu anul 1991.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ