REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Peste 82% din elevii bucureşteni au obținut media peste 5

| 27 iun, 2014

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ. Absolvenții de gimnaziu au aflat, vineri, rezultatele la examenul de Evaluare Națională 2014.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ. În Capitală, aproximativ 82% dintre candidați au obținut note peste 5 la examenul de Evaluare Națională 2014, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB).

Rezultatele au fost deja afișate la o parte din școli, urmând ca ele să fie postate și pe paginile de Internet ale inspectoratelor școlare județene.

După centralizarea datelor, rezultatele la examenul de Evaluare Națională 2014 vor fi afișate și pe site-ul Ministerului Educației.

În judeţul Cluj au fost obţinute 42 de note de zece la Limba română şi 191 la matematică, iar promovabilitatea la aceste teste naţionale a fost de 82,79%.

70,41% dintre elevii din judeţul Teleorman care au susţinut probele la Evaluarea Naţională au reuşit să obţină note între 5 şi 10.

La Botoşani rata de promovare este de 64,11%.

În Judeţul Dolj, la Şcoala Gimnazială Întorsura şi la Şcoala Gimnazială Anton Pann Craiova niciun elev nu a reuşit să obţină medii peste 5 la Evaluarea Naţională, potrivit datelor IŞJ Dolj.

Candidații nemulțumiți vor putea depune contestațiile până vineri la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 1 iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ