Robert Negoiță ridică chioșcuri de ziare, "noaptea ca hoții"

| 15 noi, 18:30

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță ridică chioșcuri de ziare în toiul nopții și continuă astfel ofensiva edililor PSD din București împotriva presei.

Cetateanul.net va prezintă imagini în exclusivitate de la o operațiune-fulger desfășurată noaptea trecută, când de pe raza Sectorului 3 au fost săltate de angajații Primăriei nu mai puțin de 34 de chioșcuri de ziare.

Și lucrurile nu se vor opri aici, susțin surse din cadrul Primăriei Sectorului 3, care au dezvăluit că Negoiță ridică chioșcuri de ziare. Astfel, primarul intenționează să ridice toate chioșcurile de difuzare a presei din sector. Doar cele aparținând rețelei Acces Press, companie deținută de fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, vor avea permisiunea de a vinde ziare în sectorul condus de Robert Negoiță. Știrea integrală pe Cetateanul.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ