Robert Turcescu pur şi simplu şi-a pierdut caracterul pe drum

| 28 iun, 2013

Când ajungi să spui despre o persoană de calibrul Nadiei că este o cerşetoare, şi o nemernică devine clar că ţi-ai pierdut busola în societate. Ştim că margarina nu este sănătoasă, nu avem nevoie să ne spună Robert Turcescu, mai nou expert nutriţionist, că margarina, mezelurile, carnea procesată şi E-urile nu sunt bune. Pur şi simplu nu e treaba lui. Robert Turcescu este exact ca un tânăr de un anumit tip care înjură o fată ca să-l bage în seamă prietenii.

Probabil confruntat cu eşecul lamentabil înregistrat în cariera de jurnalist/rocker, Robert Turcescu o trage de fustă pe Nadia Comăneci, doar, doar l-o mai baga cineva în seamă. Pentru cei care nu ştiu subiectul, Nadia Comăneci, un simbol al sportului Românesc a "îndrăznit" să facă o leacă de reclamă la o oarecare margarină.

Aproape că îmi pare rău că irosesc rândurile pe care le scriu pentru un om mic, din toate punctele de vedere, cum este Robert
Turcescu, dar nu pot să mă abţin de la a comenta mârlănia pe care pseudo-jurnalistul şi-a permis-o acum două zile pe Facebook.

Când ajungi să spui despre o persoană de calibrul Nadiei că este o cerşetoare, şi o nemernică devine clar că ţi-ai pierdut busola în societate. Ştim că margarina nu este sănătoasă, nu avem nevoie să ne spună Robert Turcescu, mai nou expert nutriţionist, că margarina, mezelurile, carnea procesată şi E-urile nu sunt bune. Pur şi simplu nu e treaba lui. Robert Turcescu este exact ca un tânăr de un anumit tip care înjură o fată ca să-l bage în seamă prietenii.

Cât de penibil trebuie ca să ajungi ca să ameninţi o femeie, oricine ar fi aceasta, în public, cu 10 şuturi în fund? Imaginaţi-vă doar pentru o clipă cum Robert Turcescu o loveşte pe Nadia Comăneci, sportivă de performanţă istorică, cu şutul în fund. Pe lângă faptul că imaginea este amuzantă eu sunt de părere că Nadia l-ar pune la punct pe micul Turcescu cu un şut într-o zonă uşor mai sensibilă decât fundul. Şi chiar ar merita.

Dacă pentru unii dintre noi Robert Turcescu mai însemna ceva în lumea jurnalistică, chiar după toate scandalurile legate de gradul de colonel fără armată şi după ani buni de partizanat clar pro-Băsescu, acum cred că toţi am realizat caracterul "grobian" ca să-l citez pe Ciutacu al oficiosului jurnalist.

Ca să închei, că deja am pierdut prea mult timp pe care nu o să-l recâştig vreodată, pe acest bufon, este inadmisibil ca o persoană publică, care se erijează în intelectual şi om integru până la urmă, să atace atât de josnic o femeie, care se întâmplă să fie tot ceea ce Turcescu nu este: o persoană care a făcut mult bine pentru România una din puţinele persoane care a promovat imaginea României în lume şi o persoană implicată în numeroase programe filantropice pe plan naţional şi internaţional, pentru că a făcut reclamă la margarină. Penibil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

48 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iul, 2013
andrada
turcescu .....
Asta n-a avut niciodata.... CARACTER !!...de cand l-a minat pe geoana la alegeri s-a vazut ca este pupincurist fara scrupule ,..fomist rau ..o rusine de jurnalist capabil sa se vanda oricui da ceva mai mult ...fara munca ...!!
16 iul, 2013
Liviu
In primul rand Turcescu nu poate fi valoros pt. nici un om normal la cap.
In al doilea rand pana una alta margarina nu este otrava - ca daca ar fi nu ar fi vanduta in magazine.
In al treilea rand copii nu pot fi influentati de Nadia pt. ca nu o cunosc.
In al patrulea si ultimul rand
Cine este Nadia ? Cea mai mare campioana din istoria Romaniei si una dintre cele mai mari din istoria lumi.
Cine este Turcescu ? Un pseudo jurnalist care latra la comanda , un om adevarat de dreapta-stanga depinde cu ii este ordinul.
In concluzie Nu va placa margarina, credeti ca este toxica nu o mancati (sau aveti nevoie sa va spuna Turcescu asta), la fel daca va place si credeti ca este sanatoasa nu aveti nevoie de Nadia sa va spuna.Iar ca final Turcescu esti mort dpdv public si jurnalistic si nimic nu o sa te mai invie.
24 iul, 2013
Catalin
Ideea era sa nu se faca reclama pt. un astfel de produs in incinta scolii (lucru de altfel interzis de lege). Restul sunt povesti si atacuri la persoana. Faptul ca Nadia a fost o mare gimnasta nu ii permite sa faca ce vrea si/sau sa se asocieze cu o firma care face ilegalitati. Orice persoana de calibrul ei ar trebui sa se uita la ce fel de contract semneaza, imaginea ei este mult mai importanta decat banii pe care ocazional ii incaseaza.
15 iul, 2013
GICA
... fara numar , fara numar!!!!
VALOROS ..TURCESCU? - Pentru cine?? Da, Da .. pt. cei 10 % sustinatori pdl...; valorousă este judecata NEPARTINITOARE si nu cea partinitoara! - Dacă-și ia carnet de partid, poate ca... ar fi mai valoros dar asa, ramâne de ''neprețuit"; candva avea alt ..caracter, character de roman, român adevarat!!
13 iul, 2013
liviu
mai elena constantin...daca mai era cu tine la realitatea sigur nu zicea-i nimic de el...
--nici eu nu sunt de acord ca o mare sportiva sa faca reclama la chimicale..
-laptele nostru se arunca la gunoi si copii sunt indemnati sa consume chimicale
12 iul, 2013
laura
margarina
Robert Turcescu a gresit, nu ca s-a luat de Nadia Comaneci , ci pentru ca a folosit un limbaj neadecvat unui ziarist. In schimb Nadia Comaneci a gresit foarte mult acceptand sa faca reclama margarinei, pentru ca toti copii se uita la televizor si pot fi influentati foarte usor de aceasta campanie, chiar daca noi, oamenii mari, stim ca nu este sanatoasa. Problema majora nu este marlania lui Turcescu , ci obtiunea Nadiei Comaneci. Daca la banii ei , sustine asa ceva , inseamna ca nu este o persoana pe care noi sa o mai apreciem. Si apropo, articolul este foarte slab.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ