Americanii au anunţat o veste BOMBĂ despre Nadia Comăneci

| 31 oct, 2014

Medicii esteticieni din America au ajuns la o concluzie unanima privind sanii Nadiei Comaneci! Conform specialistilor, "Zeita de la Montreal" si-a pus silicoane dupa nasterea lui Dylan Paul, acum in varsta de 8 ani.

Nadia Comaneci va implini 53 de ani pe 12 noiembrie, iar un site de specialitate de peste Ocean a chestionat mai multi reputati chirurgi esteticieni pe tema bustului brusc proeminent al marii campioane, scrie WOWbiz.ro.

"Nadia are cu siguranta implanturi mamare! Spun asta pentru ca sanii ei sunt foarte rotunzi si pe fotografia Nadiei in rochia galbena se observa o taietura pe sanul drept, specifica unei asemenea interventii!", a punctat primul chirurgul plastician Carmen Kavali, sustinut si de chirurgul David Shafer, care nici el nu are dubii: "In fotografiile recente ale Nadiei, implanturile sunt evidente!". O alta doctorita, Jennifer Walden (New York), a fost si ea fara echivoc: "Nadia Comaneci a fost supusa unei operatii de marire a sanilor, iar dimensiunile alese sunt foarte bune pentru un corp sportiv ca al ei!".

Nici chirurgul Michael Salzhauer (Miami) nu a facut nota discordanta: "In timpul activitatii de perfomanta, gimnastele folosesc foarte mult din masa musculara aflata in partea superioara a corpului, inclusiv din tesutul mamar! La Nadia e clar ca, acum, sanii ei sunt rezultatul unor implanturi mamare! Pentru varsta ei sunt un pic "prea perfecti", ar trebui sa aiba o usoară ofilire si sa nu arate asa fermi! Ea arata foarte bine, asa ca i-as da nota 10!".

Mai multe, pe romaniatv.net.

 

 

 

 

 

Tag-uri: Nadia Comăneci
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 2014
Anghel
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna si sa ai propria ta afacere, trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare. Rog seriozitate maxima si ambitia de a reusi, pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti, seriosi, harnici si perseverenti, care stiu sa astepte rasplata intarziata. Drumul este lung si sigur, dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
31 oct, 2014
eugen
Oferta urgenta de locuri de munca!
Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ