România contribuie cu 11, 7 milioane de euro la un proiect european de cercetare

|

România va contribui la construirea şi exploatarea Centrului de Cercetare în Domeniul Antiprotonilor şi al Ionilor în Europa cu 11,7 milioane de euro, suma fiind eşalonată pe perioada 2013 - 2018, potrivit unui act normativ aprobat miercuri de Guvern.

Proiectul de lege ratifică o convenţie cu privire la construirea şi exploatarea unui Centru de Cercetare în Domeniul Antiprotonilor şi al Ionilor în Europa, semnată la Weisbaden la 4 octombrie 2010. 

"Contribuţia României la construirea şi exploatarea Centrului de Cercetare în Domeniul Antiprotonilor şi al Ionilor în Europa este de 11,7 milioane euro, sumă eşalonată pe perioada 2013 - 2018. Contribuţia României se va asigura în proporţie de 1/3 în numerar şi 2/3 prin furnizarea de echipamente, instalaţii şi participare a cercetătorilor şi specialiştilor români la experiment", se arată într-un comunicat al Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ