Update. Cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplinesc condiţiile legale

| 14 sep, 2013

Administraţia Prezindenţială a informat că niciuna dintre cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale. Fostul deputat liberal a cerut graţierea, iar cererea a fost depusă la Preşedinţia României în urmă cu o săptămână de mama latifundiarului.

Update. Niciuna dintre cererile depuse în vederea graţierii lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile impuse de lege, conform Administraţiei Prezidenţiale.

Una dintre cererile depuse este cea semnată de călugării de la Muntele Athos, iar aceasta nu poate fi luată în calcul, deoarece, potrivit legii, cererile de graţiere trebuie să vină din partea lui Gigi Becali, din partea unui avocat sau să fie semnată de o rudă a deţinutului. Pe de altă parte, săptămâna trecută, mama lui Gigi Becali a mers la Palatul Cotroceni şi a depus o cerere de graţiere la Preşedinţie, cerere care trebuia însoţită de cazierul judiciar şi de motivarea instanţei, motivare care nici până în acest moment nu a fost emisă.

Gigi Becali a solicitat prin mama sa graţierea. Latifundiarul, profund marcat de tragedia sinistraţilor din judeţul Galaţi, doreşte să meargă acolo şi să îi ajute. El s-a oferit să refacă albia râului care a ieşit din matcă, precum şi casele distruse de viitură, notează RTV.net.

Cerea de graţiere a lui Becali a fost depusă de acum o săptămână de mama sa, la Preşedinţia României. Potrivit România TV, cererea a fost semnată de 140 de călugări de la Muntele Athos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ