Gigi Becali a mai pierdut un proces. Patronul Stelei va fi executat silit

| 25 oct, 2013

Instanţa a admis cererea Pavel Coruţ de a-l executa pe Gigi Becali, din cauză că patronul Stelei nu a plătit despăgubirile morale dispuse de magistraţi, ca urmare a jignirilor pe care acestea le-a adus scriitorului, în urmă cu trei ani.

Gigi Becali va fi executat silit pentru suma de 10.000 de euro, din cauză că patronul Stelei a refuzat să plătească până acum această despăgubire, la care instanţa îl obligase, informează RomâniaTv.net.

Scandalul între Gigi Becali şi Pavel Coruţ a început în urmă cu trei ani, în cadrul unei emisiuni televizate. În cadrul respectivei emisiuni scriitorul a făcut o serie de afirmaţii critice la adresa bisericii, iar Becali a cerut să intervină telefonic, pentru a-i da replica.

Afirmaţiile patronului Stelei au fost însă unele jignitoare, menite să aducă atingere imaginii lui Coruţ, care de altfel s-a simţit lezat de cele spuse la adresa sa şi s-a adresat instanţei. Pavel Coruţ a cerut atunci daune morale de 150.000 de euro, judecătorii hotărând într-un final să-l oblige pe Becali la plata a 10.000 de euro.

Potrivit România TV, cum Gigi Becali nu a plătit nici până în ziua de azi această sumă, Pavel Coruţ s-a adresat din nou instanţei, cerând executarea silită a patronului Stelei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ