România TV, în TOPUL preferinţelor telespectatorilor

| 24 aug, 16:53

Ştirile România TV urcă pe cea mai înaltă poziţie în topul preferinţelor telespectatorilor şi devansează categoric principalul concurent Antena 3.

Onorurile militare pentru poliţistul-erou, dezvăluirile despre preşedintele Klaus Iohannis şi despre primul-ministru Victor Ponta, transmisiunile de la cele mai grave accidente, informaţiile despre vreme şi toate celelalte ştiri i-au făcut pe telespectatori să aleagă Romania TV.

Pe parcursul zilei de ieri, cota de piaţă înregistrată de ştirile România TV a fost de 6,8 la sută la nivel naţional, în timp ce Antena 3 a avut o cotă de piaţă de doar 4,8 la sută. Este cel mai mare avans din istorie pe care România TV îl ia în faţa Antenei 3.

Cea mai mare diferenţă au înregistrat-o ştirile de la miezul zilei. Jurnalul orei 14 de la Romania TV a înregistrat o cotă de piaţă record, de 11,5 la sută. În acelaşi interval orar, Antena 3 a fost lăsată cu mult în urmă, înregistrând o cotă de doar 6,9 la sută la nivel naţional.

Şi în prime-time, România TV a fost lider de audienţă cu ediţiile speciale în care s-au dezbătut cele mai interesante teme ale momentului. Cota de piaţă înregistrată de România TV a fost de 6,5 la sută, în timp ce Antena 3 a obţinut doar 4,6 la sută.

România TV îşi consolidează poziţia de lider absolut la ştiri. Cei mai mulţi telespectatori aleg ştirile România TV, o arată cifrele oficiale de audienţă transmise la finalul acestei săptămâni de către instituţia autorizată.

Romania TV continuă să dea prima informaţiile, aici sunt cele mai bune imagini, cele mai importante dezvăluiri şi cei mai apreciaţi invitaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ