România TV, lider absolut la ştiri în 2016. Cifrele de audienţă indică un avans zdrobitor faţă de posturile concurente

| 27 iun, 11:27

În anul 2016, noul lider la ştiri în urban şi rural este România TV. De asemenea, şi pe publicul comercial şi la încasările din publicitate, România TV a reuşit să devanseze Antena 3.

Diferenţa de audienţă dintre România TV şi Antena 3 capătă proporţii. Duminică, pe parcursul întregii zile, România TV a obţinut la nivel naţional o cotă de piaţă de 9.3 la sută, faţă de doar 5.8 la sută cât a reuşit să facă Antena 3. În plus, datele oficiale de audienţă arată că în primele şase luni ale acestui an, România TV a reuşit să devanseze Antena 3.

Practic, Antena 3 a ajuns să recunoască faptul că România TV este liderul absolut la ştiri. Chiar dacă nu a citat sursa, Mihai Gâdea şi Antena 3 au ajuns să facă ore întregi de emisiuni copiind conţinut de la România TV.

Un exemplu, emisiunea cu soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, care a ales să vorbească pentru prima oară la România TV. Antena 3 a preluat întregul interviu, Mihai Gâdea fiind vizibil disperat de faptul că este depăşit de România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ