RomâniaTV: Imagini exclusive cu momentul cutremurului din Vrancea, surprinse pe camerele de supraveghere VIDEO

| 06 oct, 2013

Imagini exclusive cu momentul cutremurului din Vrancea de duminică dimineaţă surprinse într-un spital din Galaţi. Iniţial s-a oprit curentul, iar apoi se văd pe imagini doctori şi asistente disperaţi, care fug pe holurile spitalului.
.

 

Două cutremure, cu magnitudinea de 5,5 şi, respectiv, 2,7 grade Richter, s-au produs duminică dimineaţă în zona Vrancea, în timp ce, în Moldova, la Galaţi, a fost înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade Richter, conform datelor publicate de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur, cu magnitudinea de 5,5 grade Richter s-a produs în Vrancea la ora 4,37, la o adâncime de 134 kilometri şi a avut intensitatea în zona epicentrală V pe scara Mercali. Acesta a fost urmat, la ora 5,35, de un cutremur în zona Moldova-Galaţi, de 2,8 grade Richter, la o adâncime de 3 km şi intensitate I.

La ora 8,10, tot în zona Vrancea, a avut loc un seism cu magnitudinea de 2,7 grade Richter, la o adâncime de 87 km.

Sâmbătă, au fost înregistrate cinci cutremure, în zona Moldova-Galaţi, cu o magnitudine cuprinsă între 2,6 grade Richter şi 3,5 grade Richter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ