Rovana Plumb, despre PENSIONAREA lui Traian Băsescu

| 06 ian, 22:33

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat, marti, ca, potrivit informatiilor pe care le are de la Casa de Pensii, fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat la limita de varsta, el beneficiind si de prevederile legii privind grupa I de munca deoarece a lucrat in conditii deosebite peste 11 ani.

"Din informatiile pe care le am de la Casa Nationala de Pensii, s-a pensionat la limita de varsta, pe data de 4 noiembrie anul trecut. Din cate stiu, tot din informatiile primite de la Casa Nationala de Pensii, beneficiaza si de prevederile legii privind incadrarea in grupa I de munca, datorita faptului ca a lucrat in conditii deosebite o perioada de peste 11 ani", a declarat Rovana Plumb, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Ministrul a mentionat ca pensia lui Traian Basescu este stabilita conform legii, in functie de contributia pe care a avut-o la bugetul asigarilor sociale.

Ea a precizat totodata ca pensia nu are legatura cu indemnizatia care i se cuvine, conform legii, lui Traian Basescu in calitate de fost presedinte al Romaniei.

Fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat, cu data de 4 noiembrie 2014, potrivit informatiilor din ultima declaratie de avere a acestuia, postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, in care se precizeaza ca pe lunile noiembrie si decembrie, acesta a incasat 5166 de lei.

Declaratia de avere a lui Traian Basescu este completata cu data de 21 decembrie 2014.

La capitolul venituri, apare informatia ca fostul presedinte al Romaniei s-a pensionat cu data de 4 noiembrie 2014 si ca a incasat 5166 de lei, reprezentand pensia pentru lunile noiembrie si decembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ