RTV.NET Gigi Becali cere întreruperea pedepsei pentru trei luni

| 06 iun, 2013

Avocaţii lui Gigi Becali au depus, astăzi, o cerere de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare cu executare pe care o efectuează în prezent, după ce a fost condamnat în dosarul transferului de terenuri cu MApN, scrie România TV.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu, care face parte din echipa de apărători a lui Gigi Becali, a declarat, astăzi, la România TV, că a înaintat instanţei o cerere privind întreruperea executării pedepsei de trei ani de închisoare pentru o perioadă de trei luni. Potrivit avocatului, argumentele invocate în cerere au legătură cu familia şi afacerile lui Becali.

"După felul cum este motivată cererea, apreciez că sunt şanse foarte mari să fie aprobată. Există o jurisprudenţă pe care am invocat-o, situaţii în care nu se impunea atât de drastic întreruperea pedepsei şi totuşi magistraţii au dispus punerea în libertate pe această perioadă. Am adus argumente de ordin familial, material, de afaceri, pentru că nu a apucat să pună la punct anumite lucruri deoarece nu se aştepta la o pedeapsă cu executare. Are afaceri de care depinde soarta a sute de oameni", a explicat avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Gigi Becali este în prezent încarcerat la penitenciarul de tranzit Rahova, de unde ar urma să fie mutat, săptămâna viitoare, la Jilava. Omul de afaceri a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul transferului ilegal de terenuri cu MApN. Totodată, el a primit o pedeapsă de trei ani cu executare şi în dosarul Valiza, avocaţii săi înaintând la Tribunalul Bucureşti şi o cerere de contopire a pedepselor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ