RTV.NET Gigi Becali, la Tribunal. Se judecă cererea de suspendare a pedepsei

| 17 iun, 2013

Gigi Becali a ajuns în această dimineaţă la Tribunalul Bucureşti, unde se va judeca cererea sa de întrerupere a pedepsei pentru trei luni. Judecătorul a decis ca procesul să fie amânat până la ora 12:00, pentru ca procurorul să poată studia dosarul, scrie România TV.

Avocaţii omului de afaceri au cerut ca şedinţa să fie secretă, însă judecătorul a decis ca procesul să rămână public.

În cererea de întrerupere a pedepsei Becali invocă faptul că vrea să-şi pună la punct afacerile. În plus, el spune că echipa de fotbal Steaua este apreciată la nivel internaţional, iar peste patru milioane de suporteri ar avea de suferit dacă echipa nu ar mai exista, mai scrie România TV.

De aceea, latifundiarul spune că trebuie să fie pun în libertate pentru a asigura finanţele necesare pregătirii următoarelor meciuri ale Stelei.

De asemenea, Gigi Becali pretindea şi o anchetă socială pentru că ar fi fost singurul întreţinător al familiei, dar a renunţat la această solicitare.

Luni este prima ieşire a lui Becali din Penitenciarul Jilava. Magistraţii vor hotărî dacă vor admite sau nu cererea de întrerupere a pedepsei pentru trei luni de zile.

În 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ