S-a aflat cu ce substanţă a fost otrăvit Aleksei Navalnîi

| 28 aug, 21:04

Medicii germani care îl tratează pe Aleksei Navalnîi suspectează că substanţa cu care a fost otrăvit opozantul rus este de tip militar. Navalnîi se află în comă indusă, dar starea lui pare să se îmbunătăţească, notează stiripesurse.ro.

"Pacientul încă este la terapie intensivă, în comă indusă. Nu există riscuri vitale acute, iar eventualele efecte pe termen lung nu se cunosc încă", a comunicat Clinica Charité din Berlin, potrivit publicaţiei Die Welt.

Surse citate de publicaţia Der Spiegel au dezvăluit că medicii germani analizează ipoteza că Aleksei Navalnîi a fost atacat cu o substanţă chimică de uz militar. În acest context, medicii au cerut ajutorul unor specialişti din cadrul armatei germane, dar şi din Marea Britanie şi Bulgaria.

Purtătorul de cuvânt al lui Aleksei Navalnîi a declarat, conform agenţiei Reuters, că starea opozantului rus pare să se îmbunătăţească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 22:09
OffedRabe
effects of potassium and lasix
lasix and sodium Potential Pharmacokinetic Interactions Affecting Antitumor Drug Disposition in Cancer Patients

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ