S-A ÎNFIINŢAT o nouă formaţiune politică: Partidul pentru Argeş şi Muscel

| 23 sep, 17:35

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM), condus de fostul senator PDL Mircea Andrei, au anunţat miercuri reprezentanţii noii formaţiuni politice.

"Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel. Partidul pentru Argeş şi Muscel este condus de fostul lider al PDL Argeş, Mircea Andrei. Liderul formaţiunii nu este la prima construcţie de acest gen, acesta fiind artizanul Alianţei pentru Argeş şi Muscel, cu care a reuşit în 2012 performanţa de a scoate nu mai puţin de 24 de primari şi sute de consilieri locali, într-un judeţ considerat fief PSD şi într-un an electoral atipic", se arată într-un comunicat al PAM.

Liderul PAM a anunţat deja că politica noii formaţiuni va fi axată pe interesele judeţului Argeş şi ale locuitorilor săi. 

"Suntem singurul partid regional din România. De acum, ne vom ocupa foarte atent de ceea ce va însemna partidul în judeţul Argeş. Pregătim deja surprize de proporţii la capitolul candidaturi, iar strategiile politice pe care le vom aborda vor fi cu totul inovative. Era momentul ca argeşenii să poată să aleagă un partid numai al lor, care să le reprezinte interesele în raport cu orice guvernare, un partid care să nu depindă, să nu asculte, să nu se subordoneze unor grupuri de interese de genul partidelor naţionale", a declarat Mircea Andrei, conform comunicatului. 

Reprezentanţii noului partid au mai anunţat că a fost stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, în persoana notarului Ana Stan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ