Sandra Pralong este noul consilier al lui Klaus Iohannis

| 31 aug, 18:25

Președintele Klaus Iohannis își mărește echipa de consilieri de la Palatul Cotroceni. Iohannis a numit-o pe Sandra-Marylin-Andreea Pralong în funcția de consilier de stat.

"Președintele României, Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Sandra-Marylin-Andreea Pralong în funcția de Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale, începând cu data de 1 septembrie", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

"De maine preiau noi responsabilitati in calitate de Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala, unde ma voi ocupa de romanii din afara granitelor. Sper sa ne putem implica impreuna in valorizarea intregului potential pe care il reprezinta romanii de peste hotare pentru tara noastra. Ca sa “incep cu dreptul” cum se spune, sper sa comentati doar postarile de FB si declaratiile facute in calitate oficiala, dupa preluarea functiei. Cele bune tuturor si va multumesc ptr sprijin", a scris Sandra-Marylin-Andreea Pralong pe Facebook.

Sandra Pralong, fost consilier la Cotroceni în mandatul lui Emil Constantinescu, a candidat din partea ARD (PDL + PNTCD + FC) pentru un post de senator, dar a pierdut în fata lui Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ