Scandal electoral cu împuşcături în Belciugatele. Un consilier a scăpat cu viaţă după ce a evitat gloanţele

| 23 mai, 2014

Scandal electoral cu împuşcături. Un consilier din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, îl acuză pe ginerele fostului primar că a tras trei focuri de armă asupra sa. Consilierul îşi acuză adversarul că ar fi rupt mai multe afişe electorale şi că i-ar fi blocat trecerea pe o stradă din comună.

Un consilier din comuna Belciugatele a aruncat cu ouă în maşina ginerelui fostului primar pentru că acesta îi blocase drumul, informează România TV. Ginerele fostului primar a tras asupra consilierului trei focuri de armă. "Atunci am luat un ou, aveam 5 ouă în maşină şi i-am dat cu un ou în ei. În momentul ăla s-a dat jos din maşină ginerele său, Grigore Gheorghe şi m-a ameninţat 'bă, te împuşc'. L-a scos pă' pistol, l-a pus aşa şi a tras trei focuri", a spus Gabriel Gurlui, consilier la primăria Belciugatele, potrivit RomâniaTv.net.

Bărbatul s-a ferit şi nu a fost atins de nici unul dintre cele trei focuri de armă.

Scandalul ar fi pornit de la ruperea mai multor afişe electorale. "Nu mai erau afişe după ce a trecut maşina respectivă. Au baricadat toată strada, au pus maşina de-a curmezişul'", a spus un martor la incident.

"Am aşteptat o vreme să degajeze zona, nu au vrut, am claxonat. A scos un pistol, un revolver şi a tras spre el trei focuri de armă, după care, efectiv a plecat în trombă", a declarat fratele victimei.

Probleme între cele două tabere au apărut încă de miercuri. Cei care lipeau afişe electorale s-au şicanat toată ziua. Şeful de post a fost anunţat, dar s-a mulţumit doar să filmeze incidentele, fără a interveni. Toţi cei implicaţi în scandal au fost duşi la poliţie pentru audieri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ