SCANDAL în Satu Mare: PNL cere prefectului să-l suspende pe vicepreşedintele CJ Mircea Govor, arestat preventiv

| 29 dec, 12:08

PNL Satu Mare îi solicită public prefectului Eugeniu Avram să-l suspende din funcţie pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, arestat pentru şantaj şi folosirea influenţei în vederea numirii unor persoane în funcţii de conducere, transmite Agerpres.

Printr-un comunicat de presă, transmis marţi presei, filiala PNL îi atrage atenţia prefectului să respecte dispoziţiile Legii 215/2001 şi să-l suspende pe Mircea Govor. 

"Totodată, îi atragem atenţia prefectului Eugeniu Avram să respecte întocmai prevederile Legii 215/2001 şi să-l suspende de îndată ce Înalta Curte va comunica Instituţiei Prefectului măsura arestării preventive. În acelaşi timp îi indicăm domnului Prefect portalul oficial al Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie ( www.scj.ro dosarul nr. 4719/1/2015) unde poate verifica informaţiile apărute pe toate canalele media, prin care s-a anunţat arestarea preventivă a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor", precizează PNL. 

În acelaşi timp, PNL cere încă o dată demisia de onoare a lui Mircea Govor din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. 

Mircea Govor a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost reţinut de procurorii DNA pentru folosirea influenţei sau autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi şantaj în formă agravată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ