Scandal în spital. Un doctor cunoscut are interzis în unitatea medicală în care lucra

| 09 oct, 19:37

Medicului urolog Mugur Riza i s-a interzis să mai intre în Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, după ce marți a făcut un nou scandal când directorul unității spitalicești i-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă.

Directorul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, Alin Demetrian, a precizat faptul că medicul a refuzat să ia act de decizia desfacerii contractului de muncă, fapt pentru care îi va fi trimisă prin poștă.

„Am încercat să stau de vorbă cu domnul doctor. A avenit la spital dar a făcut din nou scandal. A refuzat să primească decizia de încetare a contractului de muncă, așa că o să o trimitem prin poștă. Din cauza scandalurilor repetate domnul doctor are interdicție să mai intre în acest spital. Contractul de muncă a fost desfăcut începând cu data de opt octombrie”, a declarat Demetrian.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

De asemenea, în luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Tag-uri: craiova, medic, scandal, spital
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ