Senatoarea Cristiana Anghel, dată afară din Senat

| 17 feb, 13:35

Scandal în Senat. În momentul în care Dacian Cioloș vorbea în fața Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a poftit-o să plece din sală pe senatoarea Cristiana Anghel din cauza scandalului pe care aceasta îl făcea. Se pare că ea a avut o atitudine foarte revoltătoare,

"Solicit chestorilor să o roage pe doamna Anghel să părăsească sala", a transmis Călin Popescu Tăriceanu. Senatoarea a declarat, după ce a ieșit din sală, că nu a fost evacuată, ci a dorit să fumeze o țigară, motiv pentru care a părăsit plenul.

Înainte de a fi dată afară, aceasta l-a acuzat pe Dacian Cioloș, și a transmis că ar fi precum "un criminal care se întoarce la locul faptei pentru a fi sigur că mortul nu mai mișcă".

„Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilicat legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel în Senat.

"Dacă domnul de la ANAF este atât de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu să ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals? (…). Sunteți premierul României, domnule! Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere. Vă spun aceste lucruri în față", a continuat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ