Scandalul cărnii de pui infestate: Iustin Paraschiv s-a predat Poliţiei

| 09 noi, 2013

Cel mai tânăr milionar al României a ajuns după gratii. Iustin Paraschiv s-a predat sâmbătă dimineaţă la arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost emis pe numele lui un mandat de arestare.

Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar din ţară, a ajuns în spatele gratiilor. La 6 ore după ce, pe numele lui, a fost emis mandat de arestare, Paraschiv, însoţit de avocaţii săi, a venit să se predea, potrivit RomâniaTv.net.

El a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei, urmând să execute cele 29 de zile pentru care a primit mandatul de arestare.

Iustin Paraschiv este acuzat de evaziune fiscală, el cauzând un prejudiciu de 10 milioane de euro în scandalul cărnii de pui infestată cu salmonella.

Iustin Paraschiv este acţionar în 11 firme. A intrat în afaceri în anul 2000, alături de părinţii săi care aveau un abator şi o carmangerie. După numai un an şi-a deschis propria firmă, iar la doar 23 de ani a făcut primul milion de euro profit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ