Scapă de stres în mai puţin de o oră! Uite ce trebuie să faci

| 02 iul, 2014

Antistres. Un truc simplu te poate face să scapi de stres în mai puţin de o jumătate de oră, scrie kfetele.ro.

Antistres. Dacă modul în care scapi de stres este să ţipi la colegii tăi sau să te afunzi într-o pungă de chipsuri, trebuie să ştii că există o modalitate mai uşoară de a te simţi mai bine.

Petrece mai puţin de o jumătate de oră practicând meditaţia adâncă. Un nou studiu publicat în jurnalul "Psychoneuroendocrinology" este primul care arată efectele pozitive ale acestui tip popular de meditaţie.

Trebuie să te concentrezi la prezent, inspirând şi expirând încet, pentru a-ţi simţi toţi muşchii relaxaţi şi pentru a vedea cum întreaga tensiune îţi dispare din corp.

Citeşte şi: Cum demonstrează specialiştii legătura dintre STRES şi CANCER

Cu toate acestea, studiul este preliminar şi are nevoie de mai multă dezvoltare. Însă oferă dovezi că meditaţia adâncă nu este doar o tendinţă, ci poate fi un mod genial de a scăpa de stres atunci când simţi că eşti depăşit de situaţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ