Scenariu HALUCINANT: Un fost agent CIA susține că are dovezi că HITLER și-a înscenat sinuciderea

| 11 ian, 15:19

Fostul agent CIA Bob Baer afirmă că deține dovezi care demonstrează că Hitler și-a înscenat sinuciderea și a plecat în Tenerife. Bar și o echipă de experți au ajuns la această concluzie după ce au consultat documente clasificate ale FBI.

Cercetările lui Baer, care a activat în spionaj și contraspionaj, au început cu analizarea a circa 700 de pagini de informații declasificate, unde a găsit un document care arată că armata americană nu a găsit cadavrul Fuhrer-ului, neavând astfel nicio dovadă a morții lui Adolf Hitler, relatează luni 7sur7.be.

Bob Baer afirmă că deține dovezi care demonstrează că Hitler și iubita sa, Eva Braun, și-au înscenat moartea în buncăr la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Cei doi ar fi plecat ulterior în Tenerife la bordul unui submarin, ajungând în cele din urmă în Argentina. Informația a fost dezvăluită de The Mirror, scrie Agerpres.

"Versiunea pe care ne-o furnizează guvernul este o minciună. Dacă ne bazăm pe arhivele FBI, ar trebui să se deschidă o anchetă", spune Bob Baer. "Suntem gata să analizăm istoria și acest dosar trebuie aprofundat", adaugă fostul agent CIA.

Potrivit filmului documentar "Hunting Hitler", difuzat de History Channel, nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler în buncăr.

Tag-uri: CIA, Hitler
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ