Scene halucinante la Călăraşi! Un bărbat, înjunghiat în plină zi, pe stadionul municipal din oraş

| 25 ian, 15:40

Scene halucinante la Călăraşi! Un bărbat a fost înjunghiat în plină zi, pe stadionul municipal din oraş. Mai mult! Potrivit unui telespectator Realitatea TV, după ce a fost nevoit să aştepte zeci de minute pentru a i se acorda primul ajutor, manevrele s-au făcut cu mâna goală, existând riscul de infecţie.

Victima susține că a fost agresată de două persoane pe stadionul municipal din Călăraşi. Potrivit imaginilor primite pe adresa redacţiei de la un martor ocular, echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului a făcut manevre lente și greoaie. Rănitului care sângera i s-au aplicat bandaje peste rană cu mâna goală, fără a se lua vreo măsură de precauţie. 

Telespectatorul a surprins și momentul în care victima a fost ridicată ca un sac de cartofi şi pusă pe targă.

Localnicii erau şocaţi de faptul că un incident de o asemenea gravitate a avut loc în miezul zilei.

Potrivit evz.ro, în incinta stadionului Dunărea Călăraşi ar fi avut loc o ceartă între bărbatul înjunghiat şi agresor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Călărași. O persoană a fost identificată şi dusă la audieri. 

Vă reamintim, dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe adresa martor [email protected], pe site-ul realitatea.net, la secţiunea Martor ocular sau pe aplicaţia WhatsApp, la numărul 0732 333 108. Imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ