Schimbare MAJORĂ pe piața radio: RCS transformă rețeaua InfoPro în Digi FM

| 24 feb, 15:07

Consiliul Național al Audiovizualului au aprobat cu unanimitate de voturi preluarea posturilor Pro FM, InfoPro, Pro Clasic, Dance FM și Music FM de către RCS&RDS.

Licența națională InfoPro va deveni Digi FM, un post de radio informativ, cu redacție proprie. Digi FM ar urma să fie lansat peste aproximativ trei luni dacă CNA va vota cedarea licențelor, scrie paginademedia.ro.

Reprezentanți ai RCS&RDS au explicatposturile Pro FM, Pro Clasic și Music FM și Dance FM vor rămâne neschimbate, au mai spus aceștia.

Citește și: Membru CNA către Iohannis: Mass media trebuie să rămână în zona vulnerabilităților la adresa securității naționale

Cosmin Prelipceanu, reprezentant al RCS&RDS: Noi am înțeles din licența InfoPro că este un radio de informații. Ne dorim să facem un radio de informații. Licența InfoPro pentru noi este nevoia de a avea un radio național de informare. Vă propunem să preluăm această licență și să o transformăm în Digi FM. Credem că există această nevoie. Vom avea o redacție proprie care va produce conținut de radio și pentru radio. Ne propunem ca seara să-l preluăm pe Emil Hurezeanu.

Grupul RCS a preluat de la CME/ Pro TV posturile de radio în luna decembrie anul trecut.

 

Tag-uri: cna, Pro TV, RCS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ