MINCIUNA PROTV: Imaginile care demonstrează că îşi bate joc de telespectatori seară de seară(FOTO)

| 03 mar, 13:49

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", difuzată de Pro TV, nu este decât o mare păcăleală, potrivit activenews.ro. Dacă din promo reieşea că 12 vedete vor petrece trei săptămâni izolate în jungla sud-africană, iată că încet, încet, adevărul iese la suprafaţă.

Pe YouTube a apărut un filmuleţ care pune show-ul în centrul unei noi controverse.

Concurenţii pot fi văzuţi cum lucrează la câţiva metri de un drum unde îi aşteaptă mai multe maşini şi personal tehnic, ceea ce anulează ideea show-ului că vedetele ar fi izolate în junglă.

În imagini, două concurentele pot fi văzute înconjurate de regizori de platou, cameramani şi personal tehnic care le supraveghează toate mişcările. Ulterior, filmul a fost scos de pe reţeaua de video sharing.

Nu este prima controversă legată de această emisiune. Jungla de fapt nu e o junglă, ci un parc aflat într-adevăr în Africa de Sud. Jungla se afla la sute de kilometri mai la nord, în zona tropicelor, cam pe unde se situează Republica Democrată Congo.

Africa de Sud, acolo unde se află vedetele de la Pro TV, este o zona de stepă, pe alocuri semideșertică. Zona de campare a vedetelor este caracterizată de plante xerofile, de deşert și semideşert. Vegetația specifică stepelor din această zonă se compune din ierburi înalte, plante rare şi tufișuri, potrivit activenews.ro .

Citeşte şi: PRO TV îşi adună vedetele. Ce divă a bătut palma cu trustul din nou

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ