Profitul operațional al Pro TV a crescut de 15 ori în 2014 față de 2013

| 12 mar, 11:21

Tăierile de costuri din companiile Pro TV dar și ieșirea Pro TV din must carry s-au văzut în rezultatele financiare ale companiei pe 2014. Operațiunile Pro TV au avut în 2014 venituri totale de 178,6 milioane de dolari, potrivit raportului financiar al companiei-mamă, Central European Media Enterprises (CME).

Pro TV a avut astfel o creștere de peste 16 milioane de dolari comparativ cu 2013. Profitul operațional (OIBDA) a sărit de la 2,4 milioane de dolari în 2013, la 37,2 milioane de dolari în 2014, ceea ce reprezintă o creștere de peste 15 ori de la un an la altul, notează paginademedia.ro.

Michael Del Nin, unul dintre directorii executiv ai CME: „Suntem foarte încântați să anunțăm că ne-am îndeplinit obiectivele ambițioase pe care ni le-am stabilit în acest an. (…) Am realizat cele mai bune venituri din ultimii șase ani, care, combinat cu tăierea de costuri a rezultat într-o OIBDA (Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare) îmbunătățită.”

Citeşte şi: Pro TV a încasat de la cablişti o sumă pe care Antenele lui Voiculescu nu au obţinut-o nici cu şantaj

Tag-uri: CME, Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ