Scopul vizitei lui Victor Ponta în Statele Unite. Cu cine se va întâlni în SUA

| 10 feb, 12:51

Premierul Victor Ponta a declarat că va pleca la Washington pentru a întări parteneriatul strategic pe dimensiunea economică pe care România îl are cu Statele Unite.

"O să merg la Washington pentru a avea o întâlnire cu Secretarul de Stat al Comerţului pe dimensiunea economică a parteneriatului strategic cu SUA. Vreau să arătăm că suntem o ţară în care merită să investeşti. O spun de fiecare dată: la relații excelente economice și politice și militare trebuie să avem relații și mai bune economice", a afirmat Victor Ponta. Totodată, şeful guvernului le-a cerut miniştrilor să înlăture barierele birocratice şi administrative pentru investitori.

Citeşte şi: Victor Ponta, vizită în SUA timp de o săptămână

În cadrul vizitei pe care o va efectua în Statele Unite, premierul român se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american, mai precis investitori.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, răspuns la adresa cerințelor FMI: Nu vom pune în pericol locurile de muncă

Ponta va pleca din Bucureşti marţi seara şi va reveni în ţară duminică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ