Se aleg actorii pentru continuarea Avatarului. Ce actriţă a semnat deja

| 10 iun, 2014

Continuarea filmului "Avatar" este asteptata cu sufletul la gura de cei care au vazut pelicula cu incasari record a lui James Cameron. Daca pana acum singurul lucru stiut era ca aceasta va avea o continuare formata din trei parti, iata ca apar si primele nume ale actorilor din distributie.

Pentru moment, actrita care a batut palma este Sigourney Weaver, relateaza Time. Cum personajul pe care l-a interpretat in primul film, dr. Grace Augustine, a murit, ramane de vazut pe cine va intruchipa aceasta.

Se stie doar ca rolul va fi "diferit si in multe feluri mai provocator", informeaza publicatia.

Informatia a fost confirmata de insusi Cameron, care a tinut sa mentioneze ca a colaborat cu actrita inca din 1985, cand s-a lansat pe piata "Aliens". "Suntem buni prieteni, care au lucrat intotdeauna bine impreuna, asa ca e normal sa se intoarca pentru continuarea Avatar", a spus acesta, lasand sa se inteleaga ca actrita va juca nu doar intr-unul dintre filmele francizei.

Peliculele se filmeaza concomitent si vor iesi pe piata la distanta mica de timp, in intervalul 2016 - 2018.

Si alti colegi ai lui Sigourney, din primul "Avatar", au fost cooptati: Sam Worthington, Zoe Saldana si Stephen Lang, acesta aflandu-se in aceeasi situatie cu Sigourney, personajul sau gasindu-si sfarsitul in primul film.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ