Prognoza meteo: Se anunţă un weekend cu mult soare şi vreme de primăvară

| 13 mar, 2014

Vantul sufla mai tare la munte, pe creste. Cel mai frig era la Miercurea Ciuc, Toplita si Intorsura Buzaului minus 7 grade, iar cea mai ridicata temperatura se inregistra la Siria, in judetul Arad, 9 grade Celsius.

Joi, vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile maxime vor depasi mediile acestei perioade in majoritatea regiunilor.

Cerul va fi mai mult senin asa ca depre ploi nu mai poate fi vorba insa vantul va fi in continuare destul de intens in est, in sud-est si la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor incadra in intervalul 9...18 grade Celsius. Cele mai mici valori se vor inregistra in Delta, iar cel mai cald va fi in vestul Olteniei.

Vineri, vremea va fi frumoasa, sambata noapte vor fi ceva precipitatii in vest, in centru, in nord si la munte, iar duminica va ploua pe arii extinse, mai putin in Oltenia si in vestul Munteniei. Temperaturile scad de duminica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ