Secretele organismului uman: Cum poţi avea o viaţă îndelungată de cel puţin 100 de ani

| 12 mai, 2014

Durata vietii unui corp uman se coreleaza cu centrii de regenerare din sistemul nervos central, respectiv cu un regim de viata adecvat. Corpul uman este alcatuit din 70 de atomi si 70 de centri in sistemul nervos central. Fiecarui centru ii corespunde o functie, 1/5 fiind functii de regenerare, desi unele din acestea nu pot fi considerate ca avand numai acest rol.

Inca de la momentul formarii celulei ou se produce simbioza cu microorganismele, prin hranirea fatului intrauterin trec si acestea din corpul mamei formandu-se simbioza. Leucograma nu indica anticorpi ci indica simbioza fiind microorganisme fixate in corpul uman din perioada embrionara. Sangele pur este de nuanta violet, culoarea rosie este rezultat al simbiozei. In infectie leucograma nu indica anticorpi ci actiunea directa a microorganismului infestat asupra celorlalte microorganisme simbiotice. De fapt infectia reprezinta un dezechilibru in aceasta simbioza.

Indiferent de ce substanta se consuma,  durata vietii nu poate fi prelungita decat cu cativa ani, calea prelungirii cu zeci de ani fiind purificarea sangelui. Printr-o forma de dializa este greu sa obtii purificarea sangelui. Cea mai buna varianta de obtinere a omului cu sange neinfestat este blocarea preluarii de microorganisme in perioada intrauterina de la mama. La acest moment exista 32 de copii la NASA ce s-au nascut in acest mod, avand sange neinfestat. In perioada de formare a fatului nici un microorganism din corpul mamei nu a trecut la fat, acesta fiind intr-un camp de protectie. Leucograma acestor copii este zero si la acest moment sunt supusi la o multitudine de teste pentru a vedea cum se adapteaza la conditiile de existenta. Toti cei 32 de copii s-au nascut in 2011 si pana acum nu au prezentat nici un fel de semn prin care sa arate ca au probleme cu functiile corpului fiind perfect sanatosi.

Alimentatia are un rol foarte important in imbatranirea organismului, alimentatia poate spori eficacitatea unor functii ale organismului sau determina inhibarea lor. Functiile de regenerare ale organismului se coreleaza cu organele interne, sanatatea maxima a acestora inseamna ca functiile sunt la nivel optim. Cea mai buna metoda de consum a alimentelor este prin pisarea lor rezultand o pasta baubila. In acest mod cantitatea de substanta nutrienta absorbita de organism este maxima. De preferat este regimul disociat deoarece amestecul duce la distrugerea unor substante importante, iar pentru a nu se atrofia musculatura dentara se consuma diferite radacinoase.

Pentru buna functionare a corpului, un om ar trebui sa faca masaj de 2-3 ori pe saptamana. Datorita lipsei acestei practici pot aparea multe boli. Regimul alimentar sa fie lacto-vegetarian , dar laptele cat mai natural nu este indicat deoarece contine o cantitate mare de microorganisme de la vaca, fiind indicat dupa diferite tehnici de prelucrare. Si plantele contin cantitati mari de microorganisme, in general acestea nu trec in sange si raman numai in tractul digestiv, avand un rol important in digestie.

Secretul nemuririi unui corp consta in numarul de functii de regenerare, peste 70, adica sistemul nervos central are mult mai multe functii decat la un om obisnuit. Ca un om sa fie nemuritor ar trebui ca sistemul lui nervos central sa aiba peste 200 de centri, dar atunci nu ar mai fi om deoarece corpul ar avea comportament diferit de un corp obisnuit. Un organism cu peste 200 de centri in sistem nervos central inseamna ca are in structura sa toti atomii posibili si nu ar avea probleme daca ar consuma diferite substante, din contra substantele otravitoare sunt indicate. Avand in structura sa toti atomii posibili, sangele care de fapt este un mediu electrolitic nu ar fi nici de nuanta rosie si nici macar violet ca cel purificat. Forta dezvoltata de un asemenea corp este mult diferita de a unui organism obisnuit, iar nemurirea nu este totusi usoara.

Indiferent de evolutia stiintei, nu se va gasi metoda obtinerii nemuririi unui om obisnuit deoarece este imposibil ca o aparatura atasata sa implineasca functiile de regenerare lipsa. Aparatele pot inlocui diferite organe lipsa insa nu executa operatii multe si complicate. Intrebarea ar fi daca exista posibilitatea unui proces de reintinerire, functiile organismului nu permit mentinerea acestuia tanar, iar atasarea de aparate nu ar rezolva situatia, totusi intrebarea ramane daca un corp imbatranit supus la un tratament complicat nu devine iar tanar, urmand un nou ciclu de imbatranire.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 2014
nelu
Te rog,mentioneaza surse si /aprofundeaza subiectul,merci!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ