Secretul frumuseţii sud-americancelor! Superalimentul din jungla amazoniană cu efecte MIRACULOASE

| 09 mai, 2014

Lumea e plina de fructe exotice si ciudate de care nu ai auzit niciodata, iar unele dintre acestea au efecte uimitoare.

 

Aguaje
Este un superaliment consumat in jungla Amazoniana, care prinde din ce in ce mai multa popularitate peste tot in lume. Ca si acai, care a ajuns cunoscut si apreciat pentru proprietatile sale, fructul aguaje este o sursa excelenta de vitamina A si C, iar pulpa este folosita pentru tratarea arsurilor. Daca este fermentat, face un vin exotic delicios. Se spune ca datorita acestui fruct sud-americanele sunt mai voluptoase si au posterioare de invidiat. Aguaje contine fitoestrogeni, adica estrogeni produsi de natura, care accentueaza trasaturile feminine si mentin sanatatea parului, a unghiilor si a pielii, scrie foodstory.ro.

Ackee
Provine din Africa de vest, insa a fost importat si cultivat in Jamaica, motiv pentru care este considerat fructul specific al acestei tari. Se mai gaseste si in Haiti si Cuba si este incorporat in bucataria caraibiana.

Rambutan
Provine din Malaezia si, in ciuda aspectului exterior bizar, este fruct foarte moale si dulce, asemanantor cu litchi. Gustul seamana cu cel al strugurilor. Poate fi inclus in salate exotice si cocktailuri. Se gaseste in Asia, Australia si tarile din America Centrala.

Physalis
In Romania, se cunoaste sub numele de "lampion chinezesc" sau "floarea lampion". Fructele ei, asemanatoase cireselor, sunt acoperite cu un invelis portocaliu aprins. Acestea au o aciditate revigoranta si un gust acrisor precum cea a rosiilor, motiv pentru care se foloseste in foarte multe feluri (un exemplu simplu - paste cu sos de Physalis). Se cultiva in America de Sud.

Miraclefruit
Sunt niste fructe de padure care, atunci cand sunt ingerate, modifica gustul alimentelor acre, substituindu-l cu gustul dulce. Acest efect se datoreaza miraculinului, utilizat in scop comercial ca substituent pentru zahar. Provine din Africa de vest.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ