Cât de sănătoase sunt legumele şi fructele? Lista fructelor şi legumelor îndopate cu PESTICIDE

| 22 mai, 2014

In fiecare an aflam ca din ce in ce mai multe fructe si legume sunt indopate cu pesticide.  Environmental Working Group ne ajuta sa aflam de ce sa ne ferim si ce sa mancam.

In anul 2014 lucrurile stau aproape ca in anul precedent, doar cu mici modificari, scrie andreearaicu.ro. Fructele si legumele cu cantitate mare de pesticide:

Mere, capsuni, struguri, salata, piersici, spanac, ardei grasi, nectarine (cele importate), castraveti, rosii cherry, fasole verde, cartofi, ardei iute, verdeturi mere verzi si rosii.


Fructele si legumele cu cantitatea mica de pesticide:

Avocado, porumb dulce, ananas, varza, fasole dulce, ceapa, sparanghel, mango, papaya, kiwi, vinete, grapefruit, pepene galben, conopida, cartofi dulci.

Cred ca e important sa stiti ce contin legumele si fructelepe care alegeti sa le mancati. Mie una imi trece instant pofta de capsuni doar cand le vad atat de anormal de mari si perfecte, mai spune Andreea Raicu.

Tag-uri: fructe, legume, pesticide
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ