ŞEDINŢĂ DE GUVERN: va fi aprobat Planul Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015 - 2020

| 22 iul, 10:55

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri Planul Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015 - 2020, denumit în continuare Planul Naţional CDI III (PNCDI III), informează Biroul de presă al Executivului.

Executivul va adopta şi un proiect de lege privind supravegherea macroprudenţială a sistemului financiar naţional.

Membrii Cabinetului ar putea stabili, printr-o hotărâre, valoarea totală a ajutorului financiar în avans pentru depozitarea privată a cărnii de porc.

Executivul urmează să aprobe şi suplimentarea sumei prevăzute ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Autostrada Orăştie - Sibiu''.

Alte două proiecte de hotărâre aflate pe masa Executivului vizează modificarea HG-urilor privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Fondurilor Europene şi Ministerului Afacerilor Externe.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află şi un memorandum având ca temă "Aprobarea Programului Naţional de Reformă 2015".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ