MĂDĂLIN VOICU se RETRAGE din politică. A fost NUMIT şef al Consulatului General al României la Bonn

| 22 iul, 20:12

Mădălin Voicu, deputat PSD, a fost numit consul general, șef al Consulatului General al României în Germania. Hotărârea a fost luată în şedinţa de guvern de miercuri.

"Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ștefan Voicu se numește consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania", se precizează într-o informaţie de presă a Guvernului.

De asemenea, în şedinţa de guvern de miercuri s-a mai decis şi numirea lui Mihai Botorog în calitatea de șef al Consulatului General al României la Marsilia, Republica Franceză.

Deputatul PSD Mădălin Voicu anunţa marţi că îşi doreşte să iasă din politica românească cât de curând posibil, arătând că nu mai înţelege să facă "politică uşor diletantistă, cu ipocrizii, minciuni şi înşelăciuni".

"Eu vreau să ies din politică foarte repede. Asta însemnând maxim o lună de zile. În momentul în care voi ieşi din politică, eu nu o să arunc cu pietre sau să critic. Vreau să îmi aleg un alt drum, în altă direcţie, unde voi reuşi probabil să fac mult mai mult", spunea Mădălin Voicu la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 08:13
Dan Diaconescu
tiganii au in Romania aceleasi drepturi cu romanii neaosi
se aude ca la la consulatul din Torino va ajunge Bercea Mondialul,dupa eliberare
la consulatul din Ohio va ajunge Abraham Mundialul
hartiile au fost semnate deja...(ma rog,plata pentru servicii facuta)
progres pentru Romania

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ