Alina Gorghiu: Victor Ponta aleargă să pună capacul pe oală. Va pierde în curând şi Guvernul

| 17 iul, 13:25

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, lansează un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, spunând că, după ce a pierdut partidul, va pierde şi şefia Guvernului.

"Victor Ponta aleargă să pună capacul pe oală, când la partid, când la guvern, când în coaliția de guvernare. Din păcate pentru domnia sa, a pierdut partidul; va pierde în curând și Guvernul, din fericire pentru România", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a respins, vineri, Codul Fiscal şi a retrimis legea la Parlament. Premierul Victor Ponta a reacţionat dur la decizia lui Klaus Iohannis de a retrimite Codul Fiscal în Parlament. Ponta a postat, la foarte scurt timp de la anunţul Cotroceniului, un mesaj pe pagina de Facebook, în care spune că este fie "o decizie pur politică de blocare a activităţii economice a Guvernului", fie "o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor României".

Mai mult, Ponta lansează un atac dur la adresa liderilor PNL, pe care îi numeşte "moluste politice" ce se vor "sinucide jalnic".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 13:39
luiza popa
plevusca PSD ataca molusca PNL
Felcerul in drept,Ponta,are dreptate cu molustele
El le cunoaste foarte bine din tara lui adoptiva temporar,Turcia
Acolo a consumat numai bunatati:scoici,melci,caracatita,dupa care se reculegea in moschee
Le stie gustul foarte bine,in timp ce saracul aliat Voiculescu se indoapa cu ghiveci,fasole si gem
De asemenea cunoaste bine cerneala sepiilor:in loc sa o consume la masa,a folosit-o la lucrarea de doctorat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ