Guvernul premiază elevii de 10 de la evaluarea națională și Bacalaureat

| 15 iul, 19:25

Guvernul alocă stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și în sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat în anul 2015.

Guvernul a aprobat astăzi, printr-o Hotărâre, acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și în sesiunea iunie-iulie a  examenului de Bacalaureat în anul 2015.

Un număr de 88 de absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 vor beneficia de câte un stimulent financiar în valoare de 3000 de lei, iar cei  457 de absolvenți de clasa a VIII a  promoția 2015, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională vor primi câte un stimulent financiar în valoare de 1000 de lei, se arată în comunicatul Executivului.

Sumele necesare acordării stimulentelor financiare se alocă din bugetul aprobat pe anul 2015 Ministerului Educației și Cercetării Științifice

Identificarea și susținerea copiilor și tinerilor capabili de performanțe școlare înalte reprezintă o parte integrată a politicilor educaționale promovate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice.



Tag-uri: bacalaureat, Guvern
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ