Olguţa Vasilescu: Declaraţiile lui Dan Mihalache, comportament incorect faţă de Guvern

| 10 iul, 15:48

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu consideră că declaraţiile şefului Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, pe marginea OUG privind majorarea indemnizaţiilor pentru cele mai înalte funcţii în stat, reprezintă "un comportament incorect" faţă de Guvern şi adaugă că demersul premierului de a reveni asupra deciziei luate de Executiv reprezintă un gest înţelept, transmite Agerpres.

"Am văzut declaraţiile de ieri seară (joi seară - n.r.) ale domnului Mihalache. Mi s-au părut incorecte în condiţiile în care preşedintele Iohannis a declarat public, înainte de adoptarea OUG în Guvern, că susţine respectiva măsură. Mi s-a părut un comportament incorect faţă de Guvern. A părut un fel de capcană", afirmă vicepreşedintele PSD într-o declaraţie de presă.

Olguţa Vasilescu adăugă că, "în aceste condiţii, a fost înţelept ca premierul să anunţe revenirea asupra deciziei".

"Premierul nu s-a delimitat de decizie. A spus că trebuie tratată la pachet cu toate salariile din sectorul bugetar. În acelaşi timp, a fost de acord şi cu această separare, dacă exista acordul cu preşedintele. După delimitarea domnului Mihalache, delimitare incorectă, era normală decizia anunţată ieri seară de premier. Salarizarea demnitarilor, după cum se ştie de câteva luni, va fi reglementată în acelaşi timp cu toate salariilor din sectorul bugetar. Prioritatea noastră sunt salariile mici", conchide vicepreşedintele PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ