DAN MIHALACHE, atac DUR la adresa PREMIERULUI: "Nu-mi plac ipocrizia si minciuna"

| 12 iul, 09:25

Seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a interpretat, sambata seara, intr-o noua interventie televizata, declaratiile contradictorii aparute intre Klaus Iohannis si Victor Ponta pe tema majorarii salariilor a 48 de inalti demnitari.

"Ecuatia este foate simpla. Exista la un moment dat un consens intre institutii, acest consens a fost rupt din motive pozitionale, criza politica si punct", a declarat Dan Mihalache la postul Antena 3.

"Exista o zona de populism si incorectitudine care nu poate fi plasata in curtea presedintelui Klaus Iohannis, ci in alte curti", a mai spus acesta.

Dan Mihalache a precizat ca fostul Premier interimar Gabriel Oprea a avut 'o conduita corecta'.

Citeste si: Mircea Geoană :"Ponta e in faza unei replieri, a unei retrageri"

"Incorecta mi se pare atitudinea lui Victor Ponta, nu-mi plac ipocrizia si minciuna", a mai spus acesta.

Mihalache a reamintit faptul ca ideea apartine lui Victor Ponta si ca Guvernul a trimis Cotroceniului inca de la inceputul anului o grila de salarizare.

"E o discutie care dateaza de la inceputul acestui an, nu as vrea sa fiu nevoit sa dezvalui emailurile primite de mine", a spus seful Cancelariei prezidentiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ