Mircea Geoană :"Ponta e in faza unei replieri, a unei retrageri"

| 11 iul, 18:13

Fostul președinte PSD, Mircea Geoana, sustine ca in PSD 'se stie ca zilele lui Ponta sunt numerate'.

"A fost o senzatie de abandon, de lasitate, de un conducator de osti care intr-un moment complicat alege propriul sau confort in loc sa fie cel care paraseste ultimul corabia. El a dat semnul ca e primul care paraseste corabia. E un lucru care conteaza mai mult decat 1000 de panglici taiate, sentimentul de subrezenie, de final de epoca, e aici", a declarat liderul PSRo la un post de televiziune, despre perioada in care Ponta a stat in Turcia.

"Este un moment terminus, si Ponta stie ca fiecare lucru are un soroc, e un moment in care lucrurile se inchid. Ponta a intrat in ultima periaoda a prim-ministeriatului sau si a sefiei PSD. Ponta e in faza unei replieri, a unei retrageri", a mai spus Geoana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 20:39
liviuioan
--IA DE LA VINTU !--
Abandon--placere , comandantul --OBOSIT-- griji--nevoie in CEASURILE - lui .Noroc ca s-a trezit la timp si a fost recuperat .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ