GABRIELA VRÂNCEANU FIREA, mesaj după decizia lui VICTOR PONTA

| 12 iul, 19:55

Decizia lui Victor Ponta, de a prelungi interimatul la conducerea PSD, arata 'responsabilitate deplina din partea acestuia', spune purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Vranceanu Firea.

"Este o decizie care confirma dorinta domnului Ponta de a-si demonstra nevinovatia. Vorbim despre o decizie care demonstreaza calitatile politice ale lui Victor Ponta", spune aceasta, intr-un comunicat de presa.

"PSD este un partid total functional, cu oameni extrem de experimentati in conducere. Domnul Ponta va continua sa participe la sedintele conducerii PSD si il asteptam sa isi preia atributiile functiei. Agenda si directia partidului nu se schimba. Prioritatea noastra este sa continuam buna guvernare de pana in prezent, cu Victor Ponta premier, si sa castigam alegerile din 2016. Este datoria PSD sa opreasca revenirea la putere a echipei Basescu, camuflata acum in PNL, care a facut atat de rau Romaniei ani la rand", mai spune aceasta.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu, REACȚIE după SUSPENDAREA lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 21:09
mihail30
Afacere de top !
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ