Călin Popescu Tăriceanu, REACȚIE după SUSPENDAREA lui Victor Ponta

| 12 iul, 19:49

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca nu a stiut de faptul ca Victor Ponta nu va mai fi presedinte PSD pana nu-si rezolva problemele din justitie, dar ca a "luat nota" de decizia acestuia si ca majoritatea parlamentara nu se destrama.

"Ii respectam decizia,in acelasi timp alianta politica si coalitia de guvernre va merge inainte, nu exista niciun motiv pentru a pune sub semnul intrebarii, mai ales in contextul in care rezultatele guvernarii se vad atat de bine, am reusit sa ne indeplinim cea mai mare parte a angajamentelor, nu vad niciun motiv pentru care nu ar trebui sa continuam. Nu-mi ramane decat sa sper ca rezultatele de pana acum vor fi confirmate si pe viitor si masurile vor consolida situatia economica actuala", a adaugat Calin Popescu Tariceanu la un post de televiziune.

Citeste si: VICTOR PONTA s-a suspendat din fruntea PSD. ROVANA PLUMB rămâne președinte interimar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 21:10
mihail30
Afacere de top !
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ