GAFĂ ÎNGROZITOARE. Tăriceanu și-a „omorât” un deputat într-un comunicat

| 17 iul, 11:15

După ce ALDE a anunțat miercuri că deputatul Octavian Bot și-a piedut viața, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin a venit cu un nou comunicat în care își cere scuze pentru eroare și precizeză că Bot este încă în viață.

Inițial, partidul anunțase că „astăzi, după o lungă şi grea suferinţă, Octavian Bot a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani”. Câteva ore mai târziu, ALDE preciza că „dintr-o eroare impardonabilă, astăzi a fost transmis un mesaj de condoleanțe familiei deputatului Octavian Bot”.

„Informația fost preluată din presa locală și mai târziu am aflat că starea de sănătate a domnului deputat se află, într-adevăr, într-o situație critică.

Ne cerem scuze atât familiei Bot, cât și presei și vă rugăm să nu luați în considerare anunțul trimis mai devreme”, subliniază Alianța.

Totodată, Vocea Transilvaniei, citat de dcnews.ro, scrie că medicul Corneliu Negrini a anunţat că starea pacientului este crinică, dar, încă, nu a decedat.

De asemenea, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Municipal din Oradea, acolo unde este internat Octavian Bot, a declarat pentru Agerpres că parlamentarul este în stare gravă, dar în viață.

„Este în stare foarte gravă, se află pe secția de Terapie intensivă a Spitalului municipal. A fost internat în urmă cu două săptămâni la secția de cardiologie, apoi a fost transferat, de câteva zile, la secția de terapie intensivă, unde i s-au făcut manopere ce țin de evoluția bolii lui. El suferea de mai mult timp de cancer, leucemie și a fost tratat timp de cinci ani, inclusiv în spitale din Viena, unde i s-a făcut transplant de măduvă. Este în stare foarte gravă. În mod inevitabil, într-o zi, două, cel târziu va fi…. Dar, deocamdată este în viață, este monitorizat, primește tratamentul, este în permanență un medic lângă el, dr. Negrini, plus echipa de terapeuți,” a spus managerul Spitalului municipal.

Acesta a precizat că bolnavul are puls, activitate cerebrală, dar nu mai vorbește.

„Nu știu dacă mai reacționează sau nu pentru că starea lui se modifică de la un moment la altul (…),” a menționat dr. Carp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ