PONTA, despre programul de infrastructură: Ceea ce începem azi o să inaugureze alţii. Aşa e în politică

| 10 iul, 13:59

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, după semnarea deciziei de aprobare a Programului Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, că proiectele începute prin acest program vor fi inaugurate de alţii şi a afirmat că vrea ca Guvernul său să rămână în istorie ca cel care a deblocat fondurile europene, transmite Agerpres.

"Sunt bucuros că tot ceea ce se va începe pe acest program (...) se va realiza în continuare şi trebuie realizat în continuare şi o să inaugureze alţii ceea ce începem noi, pentru că aşa este normal în politică. Mi s-a spus că eu inaugurez ceea ce au început alţii, o să inaugureze alţii ce începem noi", a spus premierul, la Palatul Victoria.

Ponta a adăugat că s-a simţit inspirat de discursul liderului ALDE Guy Verhofstadt în care acesta se adresa premierului grec în Parlamentul European.

"Deşi sunt social-democrat, m-a inspirat un discurs pe care l-am văzut recent în Parlamentul European, liderul ALDE, domnul Verhofstadt, întreba un alt prim-ministru: 'Cum vrei să rămâi în istorie?'. Eu vreau să rămână acest Guvern ca cel care nu doar că a dat pensii, salarii, a scăzut TVA, dar ca Guvernul care a deblocat fondurile europene şi a semnat, a lansat, la opt ani după ce am intrat în Uniunea Europeană, cele mai importante programe operaţionale", a afirmat şeful Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ