Ponta: Am spus că îmi las barbă şi nu mă mai tund până nu aprobăm Master Planul

| 10 iul, 12:33

Victor Ponta şi Corina Creţu au semnat vineri acordul Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Premierul Victor Ponta a declarat că acest program este foarte important, ma ales că el cuprinde şi faimosul Master Plan de transport.

Ponta a mai spus că înainte de a pleca la ţară i-a spus lui Ioan Rus că îţi lasă barbă şi nu se mai tunde până nu se aprobă Master Planul. Sunt primele declaraţii oficiale ale lui Victor Ponta de când s-a întors în ţară şi şi-a reluat mandatul de prim ministru.

Premierul Victor Ponta participă, alături de Comisarul pentru Politici Regionale,  Corina Crețu, la evenimentul de semnare a Deciziei de Aprobare a Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014 – 2020 are o alocare financiară de aproximativ 9,41 miliarde de euro şi promovează investiţii de interes naţional din domeniile transporturi, mediu, managementul riscurilor şi energie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 12:49
Palada Pufulet
mitomanul,ortodoxul si musulmanul,deputatul,PM ,sotul,doctorul in drept si mincinosul se regasesc foarte rar intr-o singura persoana...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ