PNL sângerează: mai mulţi liberali au părăsit partidul şi s-au înscris în ALDE

| 10 iul, 13:51

Un număr de 25 de tineri, foşti membri ai organizaţiei de tineret a PNL Giurgiu, afirmă că au ales să treacă la ALDE pentru că în fostul partid nu există comunicare între seniori şi tineret, potrivit Agerpres.

 

'Un număr de 25 de tineri din organizaţia de tineret a PNL Giurgiu am ales să venim la ALDE pentru că în ultimii patru - cinci ani la PNL Giurgiu nu ni s-au oferit decât pixuri şi tricouri şi când voiam să vorbim cu cei de sus acolo nu se putea vorbi cu cei din conducerea organizaţiei judeţene, nu aveam telefoanele lor. Aici ni s-a promis comunicare şi văd că o şi avem pentru că putem vorbi şi lua legătura oricând dorim cu cei din conducerea organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu', a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, fostul vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PNL Giurgiu, Leonard Balaban.

El susţine că în următoarea perioadă alţi cinci tineri liberali vor mai veni la ALDE.

'(...) Deja am participat împreună cu tinerii care au ales să vină la ALDE la unele acţiuni de ecologizare în municipiu, cred că ei au putut observa că aceste acţiuni ale lor, ale tinerilor, vor fi sprijinite, eu cred în cei care au venit, sunt oameni de calitate, li s-a spus că aici putem comunica şi cred că li s-a şi demonstrat acest lucru', a declarat şi vicepreşedintele ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu, fost preşedinte al organizaţiei de tineret a PNL Giurgiu.

El a spus că organizaţia de tineret a ALDE Giurgiu are un număr de 87 de membri, iar partidul din care face parte este format în mare parte parte din oameni tineri care îşi propun să meargă singuri la alegerile locale de anul viitor şi să aibă candidaţi proprii, atât pentru Primăria municipiului Giurgiu, cât şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ