Călin Popescu Tăriceanu, despre coaliția de guvernare: Planul este să mergem împreună până la finele lui 2016

| 13 iul, 16:21

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit luni la sediul PSD despre coaliția de guvernare și lucrurile discutate în cadrul ședinței -  "A fost o discuție foarte utilă, colegială în care n-aveam ce să ne reproșăm. Ne-am reunit să discutăm subiectele politice care ne interesează, fie cele legate de actualitatea politică sau economică la zi, fie cele de perspectivă".

"Trebuie în continuare să urmărim transpunerea angajamentelor pe care USL și le-a luat prin programul de guvernare în 2012 și acesta este lucrul pe care l-am discutat cu colegii mei. Toți și-au reafirmat intenția de a acționa în așa fel încât coaliția politică să funcționeze ca un suport cât mai puternic pentru actul de guvernare și planul este să mergem împreună până la finele lui 2016, la alegerile parlamentare", a spus președintele Senatului.

Despre coaliție, Tăriceanu spune că "nu are o problemă coaliția în sine. Premierul Ponta are o problemă care, în opinia mea, este evident că aduce a hărțuială care este dincolo de zona politică. Dacă ar fi hărțuiala făcută de opoziție, n-aș avea ce să comentez. Există încercări de răsturnare a ordinii stablite prin votul democratic al cetățeanilor într-o manieră care nu este democratică. Această coaliție trebuie în continuare să se concentreze pe îndeplinirea obiectivelor politice. Avem intenția să mergem mai departe".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ