Liviu Dragnea: PSD are o cotă de încredere de peste 40%

| 09 iul, 20:59

Partidul Social Democrat are o cotă de încredere în rândurile electoratului de peste 40%, spune coordonatorul politic naţional al PSD, Liviu Dragnea, care apreciază că este de datoria social-democraţilor să pregătească alegerile de anul viitor cu „multă responsabilitate”.

„PSD-ul nu are voie să se blazeze, nu e cazul. Este un partid serios, un partid responsabil, bine aşezat şi bine structurat, un partid care este, în continuare, la nivel naţional, în urma cercetărilor sociologice, la o cotă de încredere de peste 40%, ca efect al unei guvernări bune a guvernelor Ponta. Este de datoria noastră să pregătim alegerile locale şi parlamentare de anul viitor cu multă responsabilitate”, a spus Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD a evoluat în ceea ce priveşte încrederea cetăţenilor prin prisma anilor de guvernare şi a faptului că în acest timp România a avut o creştere economică durabilă şi sustenabilă, notează Digi24.

Citește și:  Liviu Dragnea: PSD-ul trebuie să construiască un nou proiect politic


„PSD a evoluat binişor ca şi cotă de încredere. Eu pun foarte mult asta pe seama efectelor bune ale guvernării, care ţin România în al treilea an de creştere economică, poate pe primul loc din Uniunea Europeană. După trei ani de zile vorbim de creştere economică durabilă, sustenabilă, aşezată. Plus că încep să se vadă efectele unor măsuri chiar în buzunarul cetăţenilor. Scăderea TVA la 9% la alimente a făcut să crească consumul, cu efecte bune şi pentru producători. Cred că toate măsurile astea au dat încredere românilor şi PSD, care este partidul principal care conduce coaliţia de guvernare şi care are primul ministru, este beneficiarul acestei încrederi”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a arătat că în perspectiva alegerilor locale de anul viitor organizaţiile judeţene vor trebui să aibă stabiliţi candidaţii până în luna octombrie.

„Luna septembrie este luna în care trebuie să se încheie discuţiile în fiecare organizaţie pentru viitorii candidaţi, iar luna octombrie trebuie să fie luna în care candidaţii sunt stabiliţi. Altfel, există riscul ca să se lungească până la sărbătorile de iarnă şi partidul intră nepregătit în alegerile locale. Un partid serios aşa se organizează”, a menţionat Liviu Dragnea.

În ceea ce priveşte o viitoare politică de alianţe, coordonatorul politic al PSD a spus că aceasta se va discuta în coaliţie.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ