Sebastian Lăzăroiu: Cam bizar ce a făcut Iohannis cu legea pensiilor pentru parlamentari

| 10 iul, 22:15

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera bizar gestul presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite in Parlament legea pensiilor speciale pentru parlamentari.

"Daca mai era vreo indoiala ca avem o "elita politica" minora, zilele astea nu mai lasa niciun loc de dubiu. Uneori noi insine suntem vrajiti si intram in jocurile lor infantile. Se intampla atat de multe lucruri grave in Europa sau pe alte continente, dar noi suntem total absenti. Politicienii nostri se lupta pe salarii mai mari si eventual sa arunce blamul de la unul la altul pentru ceea ce si doresc toti . Pe urma ne miram ca nu ne baga nimeni in seama si pe noi romanii", scrie Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Acesta se intreaba de ce a retrimis tocmai acum Iohannis legea pensiilor speciale in Parlament

Iohannis a trimis înapoi in Parlament legea pensiilor speciale pentru aleșii poporului. Cam bizar, nu? De ce abia azi? Care o fi fost trade-off-ul? Îmi măriți salariul, vă las pensiile speciale. Între timp Ponta a amânat mărirea salariului lui Iohannis până la calendele grecești, așa că președintele a respins pensiile parlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iul, 07:42
Marcela Rotariu
Castiguri din prima luna!100-285 de euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 de euro lunar(full-time),acum ,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii.Activitatea este foarte usoara.Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii,solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre ,la una dintre adresele de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ